Animaties

Het paradepaardje van ons aanbod zijn en blijven onze animaties. Doorheen de jaren is ons aanbod weliswaar veranderd, maar enkele klassiekers zoals grimeren en ballonnenclown bieden we nog steeds aan. We zijn gespecialiseerd in animaties op beurzen, events, festivals, grote bijeenkomsten en straatfeesten.

Alle animaties worden begeleid door vrijwilligers die de nodige vorming hebben doorlopen. Om de kwaliteit hoog te houden is je feedback - na een animatie - altijd welkom op info@oscarcrew.be.

Om de organisatie vlot te laten verlopen willen we u vragen met volgende zaken rekening te houden:

  • Gelieve je aanvraag minstens 3 maanden op voorhand te doen, dan kunnen wij de geschikte animatoren zoeken zodat de activiteit kan doorgaan;
  • Voor grotere animaties bieden we een extra korting aan, vanaf 4 animatoren krijg je 10% korting, 6 animatoren 15% en vanaf 8 personen 20% korting. (graag vermelden i.s.m. Oscarcrew vzw). Contacteer ons voor de prijs.
  • Afdelingen en gewesten van de Gezinsbond genieten van 10% korting bij de vermelde animaties. 

  • Wij werken met professioneel materiaal dat in de prijs is inbegrepen.

Aanbod

Wil jij ook een super coole airbrush tattoo?

Wat is er fijner dan op een evenement zoals een bedrijfsfeest, markt, braderie. opening of een ander feestje een gave tatoeage te laten zetten en er in de dagen erna nog van te genieten! 

Soms vindt u niet wat u zoekt en heeft u nood aan een specifieke animatie voor uw evenement. Om aan deze nood tegemoet te komen, bieden wij animatie op maat aan. Wij maken een activiteit die we volledig proberen afstemmen op jullie aanvraag en thema.

Met behulp van een satéprikker stoppen we propjes crêpepapier in een buisje. In een mum van tijd hebben we een kleurrijke armband of ga aan de slag met het macramé- touw... 

Enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden:

Met een pomp en wat ballonnen tovert onze ballonnenplooier zwaarden, hoeden, bloemen en nog veel meer. Op deze manier heeft ieder kindje meteen ook een leuk souvenir van uw activiteit.

Kinderen kunnen zelf hun button maken. Je begint met een leeg blad of een tekening (al dan niet met reclame). Deze kunnen we met stempels, stickers,... verder versieren. 

Er was eens een circus waarvan alle artiesten al lang met pensioen waren gegaan. Alleen de circusdirecteur is er nog en die krijgt er maar niet genoeg van! Doe jij ook met hem mee? Samen met de circusdirecteur bouw je aan een programma vol van clownerie en circus. We vergeten ook niet de tent op te fleuren. Al spelend leert men kunstjes. 

Treed binnen in de wereld vol blokken. Er wachten vele blokjes in verschillende kleuren op de kinderen die hiermee zelf aan de slag gaan. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten om iets mooi te maken met clicformers. Géén fantasie ? Géén probleem, want wij zorgen ook voor begeleiding en bouwplannen. 

Creatool is een kwalitatief en duurzaam educatief pakket: kinderen brengen hun fantasie tot leven met houten basiselementen en verbindingsstukken. Met de veerkracht en souplesse van essenhout, en het solide van ijzer creëren ze op een speelse manier een draak, een kraan, katapult ...

Jong talent ontwikkelt technische vaardigheden met de Talent Kit. Op een toegankelijke en speelse wijze bouwen de kinderen in twee groepen tegelijkertijd een voertuig. De handleidingen zijn zeer visueel; makkelijk voor leerling én leraar! Na het bouwen is het tijd om de trotse leerlingen te laten racen met hun zelfgemaakte creaties. Met de Talent Kit kunnen tevens 5 verschillende wetenschapsproefjes gedaan worden. Bouw een heuse waterraket of een hijskraan en de lesstof komt opeens tot leven.

Onze animatoren hangen graag het beest uit op jouw evenement! Je kan onze paashaas, kikker, olifant of wolf inschakelen om je stand op te fleuren, om door het publiek te lopen met een activiteit, om flyers uit te delen, ...

 

 

Hoe meer fluo je aan hebt, hoe zichtbaarder je bent, dus laat je helemaal gaan met fluo-schminken. 

Onder de blacklight krijg je de felle kleuren nog beter te zien. 

De gekke kapsters van dienst nemen je coupe onder de loep. Je haar wordt niet geknipt, maar zeker en vast super geflipt! Elastiekjes, haarlak, spray en gel, zo leggen we je kapsel in een zot model.

Gezellig toch, samen rond de tafel gezelschapsspelen spelen. Deze animatie kan voor alle leeftijden. Uit ons  ruim assortiment kiezen we een selectie volgens de leeftijd van de doelgroep. 

Versier je eigen lichaam en die van anderen met een glinsterende tattoo! Deze tijdelijke tattoo wordt ook wel glimmertattoo of glittertattoo genoemd. Je kunt dit oogverblinde sieraad in zeer veel stijlen, vormen en kleuren verkrijgen. Erg leuk voor een avondje uit of een feestje.
De stoere tattoos blijven gemiddeld 3 tot 7 dagen zitten. Indien je de tattoo eerder wilt verwijderen is dit natuurlijk ook mogelijk.

Ben je verzot op goochelen? Heb je wanneer je een goochelaar aan het werk ziet ook zin om dat allemaal te kunnen? Grijp je kans tijdens deze workshop goochelen! In deze 2 uur durende workshop leer je goocheltrucs maken, uitvoeren en presenteren. Wedden dat je na deze workshop je eigen vader en moeder, broers en zussen zal verbazen met je geleerde trucs?


Een fantastische goochelshow met veel toeters en bellen, genietbaar van begin tot einde. Het is een interactieve voorstelling waarbij de toeschouwers worden meegenomen op een magische reis. Laat je betoveren door deze unieke voorstelling doorspekt met humor, spanning en verbazing!

een interactieve kinderdisco met meezingen en meedansen, misschien zelf met een quiz'je tussen de jongens en de meisjes, een 'stop de band ronde' en veel meer fun.

Met een sponsje, wat penselen en professionele waterschmink verandert een grimeur ieder gezicht in een waar kunstwerk! Wil je graag een heks worden, of liever een paddestoel of een prinses? Het kan allemaal!

Een atelier vol creatieve materialen en ideeën als inspiratiebron voor kinderen om zich expressief te uiten.  Kinderen kunnen hun creatieve ideeën uitwerken in mooie kunstwerkjes.

Voor kinderen die graag hun eigen ideeën werkelijkheid willen laten worden. Voor kinderen die geen uitgesproken creatieve vingers hebben, voorzien we graag ideetjes om zich te lanceren. 

 

Picoo is de eerste spelcomputer voor buiten die kinderen stimuleert om samen te bewegen - zonder scherm! Het heeft als missie kinderen meer te laten bewegen en bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Alle kinderen. Inclusief spelen is daarbij een belangrijke pijler.

De pieten-animatie is een activiteit waarbij enkele “Pieten in opleiding” nagaan of er in het publiek potentiële kandidaten zijn om Piet te worden.

Met korte spelletjes en het uitproberen van vaardigheden wordt het publiek uitgedaagd  om mee te werken aan de voorbereiding van de komst van de sint.

Wanneer een doodgewone jongen na een doodgewone schooldag een speciaal boek vindt, komt de magie tot leven. Wat volgt, is een interactieve goochelshow vol grappige, spannende en magische momenten die kinderen op het puntje van hun stoel laten zitten.

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen? De Sint komt op bezoek en hij heeft zijn Pieten meegebracht! Er is de spelletjespiet, de grimepiet, de circuspiet of de ballonnenpiet. Verschillende combinaties zijn mogelijk. Let wel: als u de Sint aanvraagt, moet er minimum één piet mee aangevraagd worden en over het algemeen rekenen we één piet per acht kindjes. De organisator is ook zelf verantwoordelijk voor lekkernijen en eventuele kadootjes.

Een animator komt langs met verschillende reuze-spelen (o.a. kubb en varianten), even wat uitleg en dan spelen maar. Wij voorzien al het materiaal en één animator die uitleg komt geven en dit mee begeleidt. Dit kan zowel een namiddagvullende activiteit zijn voor de jeugd (8+) als een tussendoortje tijdens een vergadering.

Kinderen maken onder begeleiding  kennis met beeldvorming en technieken op het gebied van beeldhouwen in speksteen. Een kunstwerk of een sierraad: alles is mogelijk.
Ieder kind maakt een eigen beeld om mee naar huis te nemen.

Onze goochelaar gaat van tafel tot tafel langs met zijn trucjes. Begin jij ook al nieuwsgierig te worden? 

Als kind moet je in de  vakantie kunnen genieten, spelen en ravotten. Wij komen jullie een week onderdompelen in een bepaald  thema. Dit kan met of zonder overnachting. Grote of kleine groepen, we bespreken graag de mogelijkheden.

Prijzen vanaf 850 euro per week.
Vraag gerust naar een offerte voor jouw specifieke vraag.

Tijdens de animatie 'versier je wiel' gaan we creatief en interactief aan de slag met heel wat kleurrijk materiaal.

Er worden creaties gemaakt om daarna aan jouw wiel te bevestigen. Denk maar aan bloemen, lichtjes, stickers, ballonnen, slingers, ... 

Belangrijk! Wielen worden niet door Oscarcrew voorzien maar worden meegebracht door kinderen/deelnemers: fietsen, step, rolstoel, kinderwagen, poppenwagen, ...

"De Verhalenkoffer" is een 45-minuten durende voorstelling op maat van 4- tot 8-jarigen en bestaat uit een mix van verhaaltjes, dansjes, een quiz, enkele goocheltrucs en nog veel meer. De koffer krijgt een centrale plaats in het decor en daaruit komen alle verhalen.

Psst, jij, ja, jij… Weet jij dat ik een geheim heb? Ik kan iets wat niemand anders kan. Ik kan, euh.... Ik kan to...

Verdorie zeg, nu heb ik het bijna verklapt... Ik wil je wel vertellen dat mijn geheim iets te maken heeft met de piratentweeling Seppe en Steppe, met een zwarte kraai en een meester in een groot en duister kasteel… Wil je graag weten wat ik allemaal kan? Kom het met je eigen ogen bekijken...

Om je griezelfeestjes nog akeliger te maken, maken we allerlei wonden.

Bellen blazen in allerlei formaten. Wat is er fijner dat dat?

Met behulp van onze animatoren gaan we aan de slag met kleine en zeer grote bellen. 

Blazen of zwaaien, wie breekt het bellenrecord? 

Deze animatie kan enkel doorgaan op een niet-gladdige ondergrond zoals gras of beton. 
Bijkomend is er ook nood aan een stopcontact om onze bellenblaasmachine op aan te sluiten.

Bij 2 animatoren en 16 kinderen voorzie je minimum een oppervlakte van 20 m2.

Let op:

We komen langs met spiegels en grime- materiaal.

Onder begeleiding van een grimeur kunnen kinderen zichzelf grimeren. 

Contactgegevens

info@oscarcrew.be

0456 21 98 02 (Marlies)
0456 64 41 41 (Nancy)
0485 80 87 19 (Stijn: ontleningen)

Wil je graag weten waar we voor staan?
Hier vind je onze visie.

 

Tevreden klanten

We zijn blij verschillende Gezinsbondafdelingen onder onze klanten te hebben, we begeleiden jaarlijks meerdere animaties voor hen in Vlaanderen!

Nieuwsbrieven

De nieuwsbrief selecteren waarop u zich wilt abonneren.