Airbrush tattoos

Wil jij ook een supercoole airbrush tattoo?

Wat is er fijner dan op een evenement zoals een bedrijfsfeest, markt, braderie, een opening of een ander feestje een gave tatoeage te laten zetten en er in de dagen erna nog van te genieten! 

We gebruiken voor de airbrushtattoos de beste materialen. Naast ons gevarieerd sjablonenaanbod, kunnen we op uw verzoek het thema aanpassen. Verder is er ook keuze uit alleen zwarte airbrushtattoo’s of met kleur.

Een airbrushtattoo mag nat worden. Je kunt er gewoon mee douchen. Wanneer je gaat zwemmen of in bad met badschuim, ... gaat, dan zal de tattoo sneller verdwijnen. We raden aan om na het douchen de tattoo niet droog te wrijven, wel voorzichtig droog te deppen. Je kan nadien ook wat talkpoeder (of bloem) over de tattoo wrijven om hem langer mooi te houden.

Helaas kunnen wij geen garanties geven over het behoud van een tattoo. Bij de een zit de tatoeage na enkele dagen nog prachtig en bij een ander al na een dag niet meer. Dit is afhankelijk van het huidtype en van de plaatsing van de tatoeage. Ook blijft de tattoo bij kinderen vaak langer zitten dan bij volwassenen.

Is uw tattoo zo beschadigd dat u hem liever verwijdert? Dan raden wij babyolie of eventueel olijfolie aan. De tatoeage goed insmeren met olie, een paar minuten in laten trekken en vervolgens de tattoeage al wrijvend verwijderen met een doekje of washandje. 

Praktische informatie

Te voorzien door de organisator

1 tafel en 2 stoelen per animator
Elektriciteit (liefst rechtstreeks en dus niet via verlengkabels)
Parkeerplaats voor de animatoren en wat hulp bij het uitladen (en inladen) van het materiaal.
Wanneer de animatoren het materiaal niet kunnen transporteren, zorgt de organisator voor het ophalen van het materiaal.

Algemene info

De prijzen zijn van toepassing op één animator.
Per uur zetten we ongeveer 20 tattoos.
Gepersonaliseerde tattoos zijn mogelijk, mits meerprijs en bruikbaar ontwerp.
Afhaalpunt: Daknam (Oost-Vlaanderen), Ingelmunster (West-Vlaanderen)

Eerste uur:
€70,00
Extra uren:
€40,00
Minimum periode:
2 uur
Kilometer vergoeding
€0,42/km
Categorie
Verwennerij
Tags
tattoo
individuele activiteit