Uitleenmateriaal

Bij Oscarcrew vzw vind je niet alleen animaties, vormingen en reuzespelen maar ook een pak uitleenmateriaal.
Op die manier kan je je eigen feest een boost geven met onze geluidsinstallatie.
Of maak je liever buttons met je lokale jeugdgroep?

Aanbod

Dit is een kwaliteitsvolle machines waarmee je eigen buttons of magneten zelf kan maken. (75mm) De machines worden steeds in combinatie met een handige cirkelsnijder verhuurd om je prints gemakkelijk te snijden.

Afhaallocatie: Daknam (Lokeren) -  Rollegem (Kortrijk)

 

Dit is een kwaliteitsvolle machine, het kleine broertje van onze grote, waarmee je eigen buttons of magneten zelf kan maken. (32mm) De machine worden steeds in combinatie met een handige cirkelsnijder verhuurd om je prints gemakkelijk te snijden.

Afhaallocatie: Daknam (Lokeren)

De circuskoffer is het kleine broertje van de circuskoffer XXL. Hij bevat een beetje minder materiaal, maar zeker evenveel plezier.

Oefen je jongleer kunsten of ga aan de slag met de Chinese draaiborden, de circuskoffer garandeerd een hele namiddag spel- en oefenplezier! Deze is af te halen in Maldegem.

Afhaallocatie: Daknam (Lokeren)

Open de koffer en ontdek een speelse wereld met diabolo’s, olifantepoten, kegels, balletjes, sjaaltjes, draaibordjes en nog meer gekke spullen om een namiddag vol magie zomaar uit je mouw te schudden. Zowel beginnende circusartiesten als de wat meer volleerde exemplaren kunnen zich uitleven met deze koffer. Is het nu om met een kleine groep te jongleren of met een grote groep een circusvoorstelling in elkaar te boxen, met de circuskoffer XXL kan dit allemaal.

Afhaallocatie: Daknam (Lokeren)

Kent jouw creativiteit geen grenzen? Dan moet je zeker Clics ontdekken! 

Afhaallocaties:

  • Rollegem (Kortrijk)
  • Hoboken (Antwerpen)
  • Sinaai (Sint-Niklaas)
  • Herent (Vlaams-Brabant)

Kent jouw creativiteit geen grenzen? Dan moet je zeker Clics ontdekken! Laat je verbeelding de vrije loop en maak je eigen creaties met deze blokjes. Een auto, een huis, een hond of nog iets helemaal anders? Ideaal voor een namiddag vol bouwplezier!

www.clicstoys.com

Prijs per ontlening van 6 boxen.

In totaal 14 000 blokjes.

Hou rekening dat dit niet in de koffer kan zonder bank plat te leggen.

Afhaallocatie: Sinaai (Sint-Niklaas)
 

Hangen de kinderen nog niet genoeg de clown uit of wil je hun kunsten extra in de verf steken, met onze clownkoffer kan dit. Er zitten gekke schoenen in en bretelbroeken voor maar liefst 12 kinderen en 1 begeleider. Laat de clownerie beginnen!

Afhaallocatie: Daknam (Lokeren)

Creatool is een kwalitatief en duurzaam educatief pakket: kinderen brengen hun fantasie tot leven met houten basiselementen en verbindingsstukken. Met de veerkracht en souplesse van essenhout, en het solide van ijzer creëren ze op een speelse manier een draak, een kraan, katapult ...

Je kan dit materiaal enkel ontlenen, na een gevolgde vorming

Afhaallocatie: Daknam (Lokeren)

Zoek je wat extra’s voor je animatie of een leuke reclamestunt? Huur dan een pak in. We hebben in de aanbieding: een (paas)haas, een ezel, een kikker, een wolf en een olifant. De dierentemmer houdt alles in goede banen. 

Afhaallocatie: Sinaai (Sint-Niklaas)

Met ons glittertattoos pakket zet je in een mum van tijd een "shiny" (en tijdelijke) tattoo op je arm, buik, voet... of welke plaat je ook bedenken kan!

Afhaallocatie: Sinaai (Oost-Vlaanderen) of Herent (Vlaams- Brabant).

Met ons glittertattoos pakket zet je in een mum van tijd een "shiny" (en tijdelijke) tattoo op je arm, buik, voet... of welke plaat je ook bedenken kan!

Afhaallocatie: Sinaai (Oost-Vlaanderen) of Herent (Vlaams- Brabant).

In deze koffer zitten verschillende kleuren watergrime waarmee je de kinderen of misschien wel volwassenen kan omtoveren in de mooiste dieren of fantasiefiguren.

Naast de basiskleuren zitten er ook verschillende penselen, sponsjes, gel, schminkpotloden in de koffer en met als toemaatje glitters, zodat elke snoet die vrolijke toets krijgt.

Afhaallocatie: Sinaai (Sint-Niklaas), Waasmunster, Belzele (Evergem)

Of het nu ter voorbereiding is van een zalig zwoele zomeravond of een Halloween wandeltocht, licht in het donker brengt altijd sfeer! Met deze uitleenkoffer kan je zelf je eigen lantaarns maken, in de box zit alles wat je nodig hebt voor 20 lantaarns. Ben je zelf niet zo'n handige harry en heb je graag een animator die het knutselen begeleidt, kijk dan onder animaties om de uitleenkoffer samen met een animator te boeken. Deze box is voldoende materiaal voor 20 kinderen.

Afhaallocatie: Waasmunster.

We beschikken over twee actieve boxen (van het merk Behringer, 550 watt) en versterker, waar je zelf laptop, mp3- speler... kan op aansluiten.

Afhaallocatie: Sinaai (Sint-Niklaas)

Helper van de Sint. Grapjespiet, pakjespiet, maak niet uit welke zwarte piet je bent, in deze goed beweegelijke kostuums is alles mogelijk. Inclusief: barret + pruik, vest + broek, schmink (bruin) en een paar handschoenen.

4 stuks beschikbaar in Sinaai, 

3 stuks beschikbaar in Herent, 

Afhaallocatie: Sinaai (Sint-Niklaas) of Herent

Ben je liever onherkenbaar of kon de Sint niet komen door al het drukke werk en moet je hem een handje helpen? Met dit kostuum, inclusief: Onderkleed + mantel, mijter, staf, ring, baardstel, handschoenen, lijk je net de echte Sint.

Afhaallocatie: Sinaai (Sint-Niklaas)

Contactgegevens

info@oscarcrew.be

0485 80 87 19
0486 90 81 73

Wil je graag weten waar we voor staan?
Hier vind je onze visie.

Tevreden klanten

We zijn blij verschillende Gezinsbondafdelingen onder onze klanten te hebben, we begeleiden jaarlijks meerdere animaties voor hen in Vlaanderen!

Nieuwsbrieven

De nieuwsbrief selecteren waarop u zich wilt abonneren.