Uitleenmateriaal

Bij Oscarcrew vzw vind je niet alleen animaties, vormingen en reuzespelen maar ook een pak uitleenmateriaal.
Op die manier kan je je eigen feest een boost geven met onze geluidsinstallatie.
Of maak je liever buttons met je lokale jeugdgroep?

 • Bij het uitlenen van 5 spelen/ koffers, mag je 1 extra spel/ koffer gratis uitlenen (5 + 1 gratis).
 • De vermelde prijs is voor een ontlening van max. 1 week (tenzij anders vermeld).

Aanbod

Een leuke en grote balanceerschaal voor uren speelplezier zoals bijvoorbeeld schommelen, rondjes draaien, een hut bouwen, enz...

Ontlening van 5 stuks.

Afhaallocatie: Sinaai (Sint-Niklaas)

In deze opblaasbare beer kan je ballonnen laten rond vliegen. Zoek de schat ertussen of vind de zwarte ballon. Je kan het zo gek niet bedenken of het vliegt naar je oren. 

Met deze bouwblokken kun je de grootste en kleurrijkste bouwwerken maken. Een set bevat meer dan 120 bouwblokken in de kleuren blauw, groen, rood en geel. Verder een hele bak met hulpstukken. 

 • Deze blokken kunnen ook gebruikt worden af afbakening van een speelruimte (clics, lego,...)
 • Afhaallocatie: Sinaai (Sint-Niklaas)
 • 2 sets beschikbaar

Bumperball is een van de meest grappige en nieuwe activiteit in ons assortiment. Stap in een opgeblazen bal en maak je klaar voor een fantastisch avontuur. Rennen, springen, vallen, rollen en botsen behoren tot de mogelijkheden.

Dit is een kwaliteitsvolle machines waarmee je eigen buttons of magneten zelf kan maken. (75mm) De machines worden steeds in combinatie met een handige cirkelsnijder verhuurd om je prints gemakkelijk te snijden.

Afhaallocatie: Daknam (Lokeren) 

 

Dit is een kwaliteitsvolle machine, het kleine broertje van onze grote, waarmee je eigen buttons of magneten zelf kan maken. (32mm) De machine worden steeds in combinatie met een handige cirkelsnijder verhuurd om je prints gemakkelijk te snijden.

Afhaallocatie: Daknam (Lokeren)

Open de koffer en ontdek een speelse wereld met diabolo’s, olifantepoten, kegels, balletjes, sjaaltjes, draaibordjes en nog meer gekke spullen om een namiddag vol magie zomaar uit je mouw te schudden. Zowel beginnende circusartiesten als de wat meer volleerde exemplaren kunnen zich uitleven met deze koffer. Is het nu om met een kleine groep te jongleren of met een grote groep een circusvoorstelling in elkaar te boxen, met de circuskoffer XXL kan dit allemaal.

Onze koffer is zo groot geworden dat we deze samenstellen op maat van elke aanvraag. 

Vernieuwen is goed, vernieuwend is beter. En Clicformers is vernieuwend! Want het heeft een uniek bouwsysteem waardoor je constructies nu ook zijdelings in elkaar kan klikken. En dat creëert veel meer mogelijkheden om te bouwen. Tenslotte willen we dat Clicformers het verlengstuk wordt van je fantasie. Dat je er echt alles mee kan bouwen wat je maar verzint. En dat het er dan ook fantastisch uitziet.

www.clicstoys.com

 

BESCHIKBAAR TOT 10 FEB 19 

 

Kent jouw creativiteit geen grenzen? Dan moet je zeker Clics ontdekken! 

Afhaallocaties:

 • Rollegem (Kortrijk)
 • Hoboken (Antwerpen)
 • Wuustwezel (Noorderkempen)
 • Sinaai (Sint-Niklaas)
 • Herent (Vlaams-Brabant)

BESCHIKBAAR TOT 10 FEB 19

VANAF 15 FEB 19 CLICFORMERS BOUWDOZEN XL

 

Kent jouw creativiteit geen grenzen? Dan moet je zeker Clics ontdekken! Laat je verbeelding de vrije loop en maak je eigen creaties met deze blokjes. Een auto, een huis, een hond of nog iets helemaal anders? Ideaal voor een namiddag vol bouwplezier!

www.clicstoys.com

Met deze extra grote clics stenen, kan je grote bouwwerken maken. 

 • De set bestaat uit 60 stenen.
 • Afhaallocatie: Sinaai (Sint-Niklaas)

Hangen de kinderen nog niet genoeg de clown uit of wil je hun kunsten extra in de verf steken, met onze clownkoffer kan dit. Er zitten gekke schoenen in en bretelbroeken voor maar liefst 12 kinderen en 1 begeleider. Laat de clownerie beginnen!

Afhaallocatie: Daknam (Lokeren)

Creatool is een kwalitatief en duurzaam educatief pakket: kinderen brengen hun fantasie tot leven met houten basiselementen en verbindingsstukken. Met de veerkracht en souplesse van essenhout, en het solide van ijzer creëren ze op een speelse manier een draak, een kraan, katapult ...

 • Je kan dit materiaal enkel ontlenen, na een gevolgde vorming
 • Afhaallocatie: Daknam (Lokeren)

Zoek je wat extra’s voor je animatie of een leuke reclamestunt? Huur dan een pak in. We hebben in de aanbieding: een (paas)haas, een ezel, een kikker, een wolf en een olifant. De dierentemmer houdt alles in goede banen. 

 • Afhaallocatie: Sinaai 
 • Afhaallocatie: Herent (paashaas) 

Domino baan. Draag jij je steentje ook bij? Spanning en sensatie! Je eigen dominobaan maken met leuke trucs. Maar pas op hoor, dat ze niet om vallen.

 • Set bestaat uit 2 boxen blokjes van 35 liter en een box met attributen. 
 • Afhaallocatie: Sinaai (Sint-Niklaas)

Met ons glittertattoos pakket zet je in een mum van tijd een "shiny" (en tijdelijke) tattoo op je arm, buik, voet... 

Afhaallocatie: Sinaai (Oost-Vlaanderen) of Herent (Vlaams- Brabant).

In deze koffer zitten verschillende kleuren watergrime waarmee je de kinderen of misschien wel volwassenen kan omtoveren in de mooiste dieren of fantasiefiguren.

Naast de basiskleuren zitten er ook verschillende penselen, sponsjes, gel, schminkpotloden in de koffer en met als toemaatje glitters, zodat elke snoet die vrolijke toets krijgt.

Afhaallocatie: Sinaai (Sint-Niklaas), Belzele (Evergem)

Het woord LEGO is afgeleid van het Deense zinsdeel leg godt, wat "speel goed" betekent. Later ontdekte de Lego Group dat "LEGO" in het Latijn ook kon worden geïnterpreteerd als "ik stel samen", "ik verzamel" of “ik leer”.

De lengte-, breedte- en hoogtematen van Duplo (Latijn: tweemaal) zijn tweemaal zo groot als lego.

Tijdelijk niet beschikbaar

 

We beschikken over twee actieve boxen (van het merk Behringer, 550 watt) en versterker, waar je zelf laptop, mp3- speler... kan op aansluiten.

Afhaallocatie: Sinaai (Sint-Niklaas)

Dit opblaasbare ballenbad is een leuke attractie voor alle kinderen. Zo vermaakt jong tot oud zich op uw evenement.

 • Niet met schoenen in het ballenbad gaan
 • Niet eten in het ballenbad
 • Niet gebruiken bij regenweer
 • Elektriciteit voorzien
 • We leveren ongeveer 2000 ballen erbij. Zorg voor een voldoende plaats in je auto!

Afhaallocatie: Sinaai 

In dit opblaasbaar speelkasteel kan je rondlopen en op ontdekking gaan. Dit is geen springkasteel maar een opblaasbare speeltent. Leuk voor peuters en kleuters!

 • Afmetingen: 239x229x185cm
 • Incl. blazer (opgeblazen binnen 1 min.)

Afhaallocatie: Sinaai

 

Helper van de Sint. Grapjespiet, pakjespiet, maak niet uit welke zwarte piet je bent, in deze goed beweegelijke kostuums is alles mogelijk. Inclusief: barret + pruik, vest + broek, schmink (bruin- zwart) en een paar handschoenen.

 • 10 stuks beschikbaar in Sinaai, 
 • 3 stuks beschikbaar in Herent, 
 • Afhaallocatie: Sinaai (Sint-Niklaas) of Herent

Ben je liever onherkenbaar of kon de Sint niet komen door al het drukke werk en moet je hem een handje helpen? Met dit kostuum, inclusief: Onderkleed + mantel, mijter, staf, ring, baardstel, handschoenen, lijk je net de echte Sint.

Afhaallocatie: Sinaai (Sint-Niklaas)

Contactgegevens

info@oscarcrew.be

0485 80 87 19
0486 90 81 73

Wil je graag weten waar we voor staan?
Hier vind je onze visie.

 

Tevreden klanten

We zijn blij verschillende Gezinsbondafdelingen onder onze klanten te hebben, we begeleiden jaarlijks meerdere animaties voor hen in Vlaanderen!

Nieuwsbrieven

De nieuwsbrief selecteren waarop u zich wilt abonneren.