Schud het uit je mouw (introductie kinderoppas)

We bieden kinderoppassers een bredere waaier aan activiteiten aan om met babysitkinderen te doen. Zowel spelletjes, verhaaltjes, knutselen als raadsels. (niveau 1 en 2)

Mensen zijn nieuwsgierig, kinderen willen weten hoe je allerlei kunstjes klaarspeelt. In deze sessie stellen we activiteiten voor die met beperkte  middelen (aan materiaal, ruimte, voorbereiding,…) kunnen doorgaan en aansluiten bij de leefwereld van het kind. Het is een actieve sessie; de deelnemers oefenen alle technieken zelf.

Er kunnen een negental laagdrempelige thema’s aan bod komen.  De deelnemers kiezen zelf (volgens het doelpubliek dat ze zelf voor ogen hebben) welke activiteiten voor hen het meest bruikbaar zijn. Zo kunnen we het onder meer hebben over goochelen, kinder- en/of tienerraadsels,  teambuildingsoefeningen, kortverhalen, knip- en  scheuropdrachten enzovoort

Bedoeling is onder meer dat de kinderoppasser voldoende zelfvertrouwen en voldoende bagage heeft om kinderen te entertainen.

Informatie
Onder begeleiding van: 
Laurie Brusseel
Marlies Vancoillie
Erik Vergauwen
Liesa Behiels
Prijzen
Standaard
Eerste uur
€75,00
Extra uren
€50,00
Kilometervergoeding
€0,41

Contactgegevens

info@oscarcrew.be

0456 21 98 02 (Marlies)
0456 64 41 41 (Nancy)
0485 80 87 19 (Stijn: ontleningen)

Wil je graag weten waar we voor staan?
Hier vind je onze visie.

 

Tevreden klanten

We zijn blij verschillende Gezinsbondafdelingen onder onze klanten te hebben, we begeleiden jaarlijks meerdere animaties voor hen in Vlaanderen!

Nieuwsbrieven

De nieuwsbrief selecteren waarop u zich wilt abonneren.