Gezinsbond - instapdag 1

Instapdag 1 – oeps wat nu + schud het uit je mouw

 

In deze formule gaan we heel gericht aan de slag met de vragen/bezorgdheden die de oppassers al hebben. Een groot deel van deze formule focust zich op creativiteit en de spelactiviteit tijdens het babysitten.

9u Onthaal + creatieve technieken

Een onthaalmoment zorgt er voor dat de groep elkaar kan leren kennen, zich comfortabel voelt, het ijs wordt gebroken, … We zien door onze vormingen heen dat we met een onthaalmoment een veel betere groepsdynamiek hebben gedurende de rest van de vorming.

10u15 Oeps wat nu

Gezien de korte tijd van een halve vormingsdag, kunnen we met de ‘oeps wat nu’ heel erg ingaan op de vragen die de aanwezige oppassers hebben of situaties die ze reeds meemaakten. Vragen rond babyverzorging, veiligheid (EHBO), slapengaan, … mogen hier uiteraard gesteld worden maar zullen NOOIT gelijk staan aan een volledige infosessie rond die thema’s. De groep bepaalt het verloop en de inhoud.

11u30 schud het uit je mouw

Na een meer theoretisch/denkgerichte workshop focussen we terug op heel praktische handvaten om met weinig materiaal, hele leuke babysitactiviteiten te verzinnen. We leggen de nadruk op uitproberen, ervaren, fantasie uitdagen en spelen.

12u15 Organisator aan het woord

12u30 Einde instapdag

 

Opmerkingen

  • wij zijn ons er van bewust dat we tijdens een halve dag vorming minder informatie kunnen delen dan we eigenlijk zouden willen/nodig vinden bij het organiseren van een instapdag. We moeten dus selecteren en vertrekken vanuit de oppasser.    
  • Tijdstippen zijn een richtlijn. Uiteraard kan de vorming ook in de namiddag doorgaan of deels voormiddag, deels namiddag. 
  • 1 docent per 15deelnemers max.
Informatie
Onder begeleiding van: 
Marlies Vancoillie
Liesa Behiels
Tine Vanluchene
...
Duur: 
3u30
Minimum aantal deelnemers: 
5
Maximum aantal deelnemers: 
20
Minimum leeftijd: 
15 jaar
Prijzen
Afdelingen Gezinsbond
Eerste uur
€75,00
Extra uren
€75,00

Contactgegevens

info@oscarcrew.be

0456 21 98 02 (Marlies NIET BEREIKBAAR van 13 okt tot 13 nov)
0456 64 41 41 (Nancy)
0485 80 87 19 (Stijn: ontleningen)

Wil je graag weten waar we voor staan?
Hier vind je onze visie.

 

Tevreden klanten

We zijn blij verschillende Gezinsbondafdelingen onder onze klanten te hebben, we begeleiden jaarlijks meerdere animaties voor hen in Vlaanderen!

Nieuwsbrieven

De nieuwsbrief selecteren waarop u zich wilt abonneren.