Pietenschool

De pieten-animatie is een activiteit waarbij enkele “Pieten in opleiding” nagaan of er in het publiek potentiële kandidaten zijn om Piet te worden.

Met korte spelletjes en het uitproberen van vaardigheden wordt het publiek uitgedaagd  om mee te werken aan de voorbereiding van de komst van de sint.

Inspelend op de mogelijkheden van het  publiek nodigen de “Halve Pieten” hen uit om mee te oefenen op allerlei vaardigheden: knutseltechniekjes met kranten, toepassingen op sinterklaasliedjes, een goochelmoment, een mini-wedstrijd rond verhalen en onthouden, een toneelmoment met enkel acteurs en geen toeschouwers,  enz...   Kortom, niet voor uitgebluste deelnemers!

De prijzen zijn respectievelijk €250 voor 2 pieten, €300 voor 3 pieten en €350 voor 4 pieten. De animatie duurt één tot anderhalf uur.  Gewoon zaaltje met een ruimte die kan fungeren als podium volstaat. Om in ideale omstandigheden aan de slag te gaan, voorzie je best per 10 kinderen 1 piet. 

  • Bij onze prijs komt er nog km- vergoeding bij vanaf het dichtstbijzijnde afhaalpunt: Sinaai (Sint-Niklaas) of Herent. Indien het voor onze animatoren niet zou lukken om het materiaal mee te nemen kan er gevraagd worden om het op te halen door de organisator. Gelieve ook een parkeerplaats te voorzien en hulp bij het uitladen van het materiaal.
Informatie
Duur: 
1u30
Minimum leeftijd: 
7 jaar
Maximum leeftijd: 
13 jaar
Prijzen
Standaard
€250,00
Kilometervergoeding
€0,37

Contactgegevens

info@oscarcrew.be

0477 24 20 89 (Marlies: animaties)
0485 80 87 19 (Stijn: projecten & ontlening)
0486 90 81 73 (Erik: vormingen)

Wil je graag weten waar we voor staan?
Hier vind je onze visie.

 

Tevreden klanten

We zijn blij verschillende Gezinsbondafdelingen onder onze klanten te hebben, we begeleiden jaarlijks meerdere animaties voor hen in Vlaanderen!

Nieuwsbrieven

De nieuwsbrief selecteren waarop u zich wilt abonneren.