Airbruch tattoos

Wil jij ook een super coole airbrush tattoo?

Wat is er fijner dan op een evenement zoals een bedrijfsfeest, markt, braderie. opening of een ander feestje een gave tatoeage te laten zetten en er in de dagen erna nog van te genieten! 

We gebruiken voor de airbrush tatoeages de beste materialen. We hebben al veel verschillende airbrush sjablonen maar deze kunnen, op verzoek, op uw smaak of thema aanpassen. Ook is er keuze uit alleen zwarte airbrush tattoo’s of met kleur.

Een airbrush tattoo mag nat worden, je kunt er gewoon mee douchen maar hij zal sneller verdwijnen wanneer je er uren mee gaat zwemmen of in bad gaat liggen (vooral met badschuim). Ga na het douchen niet met de handdoek wrijven maar deppen en eventueel wat talkpoeder (of bloem) erop doen na het  afdrogen.

Helaas kunnen wij geen garanties geven over het behoud van een tattoo. Bij de een zit de tatoeage er na een week nog prachtig op en bij een ander al na een dag niet meer. Dit is afhankelijk van het huidtype en van de plaatsing van de tatoeage. Ook blijft de tattoo bij kinderen vaak langer zitten dan bij volwassenen.

Is uw tattoo zo beschadigd dat u hem liever verwijderd dan raden wij babyolie of eventueel olijfolie aan. De tatoeage goed insmeren met olie, een paar minuten in laten trekken, de airbrush tatoeage dan al wrijvend verwijderen met een doekje of washandje.

  • We vragen aan de organisatie per animator elektriciteit, 1 tafel en 2 stoelen te voorzien. 
  • De prijzen voor voor 1 animator,
  • Per uur zetten we ongeveer 20 tattoos.
  • Gepersonaliseerde tattoos zijn mogelijk, mits meerprijs en bruikbaar ontwerp.
  • Afdelingen en gewesten van de Gezinsbond genieten van 10% korting op deze animaties. 
  • Wanneer de animatoren het materiaal niet kunnen transporteren, zorgt de organisator voor het ophalen van het materiaal.
  • Bij onze prijs komt nog km- vergoeding bij vanaf het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Indien het voor onze animatoren niet zou lukken om het materiaal mee te nemen kan er gevraagd worden om het op te halen door de organisator. Gelieve ook een parkeerplaats te voorzien en hulp bij het uitladen van het materiaal.
  • Afhaalpunt: Daknam (Oost-Vlaanderen), Ingelmunster (West-Vlaanderen)
  • We werken enkel met professioneel materiaal. 
Prijzen
Standaard
Eerste uur
€60,00
Extra uren
€30,00
Kilometervergoeding
€0,41

Contactgegevens

info@oscarcrew.be

0456 21 98 02 (Marlies NIET BEREIKBAAR van 13 okt tot 13 nov)
0456 64 41 41 (Nancy)
0485 80 87 19 (Stijn: ontleningen)

Wil je graag weten waar we voor staan?
Hier vind je onze visie.

 

Tevreden klanten

We zijn blij verschillende Gezinsbondafdelingen onder onze klanten te hebben, we begeleiden jaarlijks meerdere animaties voor hen in Vlaanderen!

Nieuwsbrieven

De nieuwsbrief selecteren waarop u zich wilt abonneren.