Gezinsbond - Instapdag 3

Instapdag 3 – babyverzorging + slapengaan

In deze formule komen creatieve technieken en echte ‘speel-handvaten’ tijdens het babysitten minder aan bod. We focussen ons specifiek op babyverzorging en slapengaan-situaties. Dit uiteraard op een fijne en interactieve manier.

9U ONTHAAL + CREATIEVE TECHNIEKEN

Een onthaalmoment zorgt er voor dat de groep elkaar kan leren kennen, zich comfortabel voelt, het ijs wordt gebroken, … We zien door onze vormingen heen dat we met een onthaalmoment een veel betere groepsdynamiek hebben gedurende de rest van de vorming.

10u15 Babyverzorging

De ervaring met vormingen leert ons dat beginnende oppassers zich vaak zorgen maken om het babysitten op een baby en daarom heel bewust bepaalde aanvragen weigeren. In deze vorming gaan we in de beperkte tijd al oefenend aan de slag met de basisvaardigheden bij babyverzorging: luier verschonen, flesje geven, troosten, een baby opnemen en neerleggen, …

11u30 omgaan met kinderen bij het slapengaan

Aan de hand van een gezelschapsspel zoomen we dieper in op slaaprituelen en situaties. ook hier wordt de nadruk gelegd op speels leren en ervaren.

12u15   Organisator aan het woord

12u30   Einde instapdag

 

OPMERKINGEN

  • wij zijn ons er van bewust dat we tijdens een halve dag vorming minder informatie kunnen delen dan we eigenlijk zouden willen/nodig vinden bij het organiseren van een instapdag. We moeten dus selecteren en vertrekken vanuit de oppasser.    
  • Tijdstippen zijn een richtlijn. Uiteraard kan de vorming ook in de namiddag doorgaan of deels voormiddag, deels namiddag. 
  • 1 docent per 20 deelnemers max.
Informatie
Onder begeleiding van: 
Marlies Vancoillie
Liesa Behiels
Tine Vanluchene
...
Duur: 
3u30
Minimum aantal deelnemers: 
5
Maximum aantal deelnemers: 
20
Minimum leeftijd: 
15 jaar
Prijzen
Afdelingen Gezinsbond
Eerste uur
€75,00
Extra uren
€75,00

Contactgegevens

info@oscarcrew.be

0456 21 98 02 (Marlies)
0456 64 41 41 (Nancy)
0485 80 87 19 (Stijn: ontleningen)

Wil je graag weten waar we voor staan?
Hier vind je onze visie.

 

Tevreden klanten

We zijn blij verschillende Gezinsbondafdelingen onder onze klanten te hebben, we begeleiden jaarlijks meerdere animaties voor hen in Vlaanderen!

Nieuwsbrieven

De nieuwsbrief selecteren waarop u zich wilt abonneren.