Voorstelling: Tovenarijtjes & Snuisterijtjes

Het moet nu zo’n 30 jaar geleden zijn… Ik zat in het 1ste leerjaar en er was een échte toverenaa… toreven… tovenaar, ja! Dat is het. Die was bij ons in klas en hij toverde en goochelde prachtig en ik wilde dat ook kunnen. Ik leerde m’n eerste trucje en trots als een pauw toonde ik die truc aan m’n opa… Niet echt een succes, maar wat mijn opa toen vertelde en wat hij toen toonde, deed m’n mond openvallen van verbazing… Plots hing er échte magie in de lucht, maakte ik jacht op onzichtbare eieren en kon ik de grootste pestkop van school het zwijgen opleggen. De ene keer met wat humor, de andere keer met spanning en zelfs wat gevaar, maar steeds met veel verwondering, viel ik van de ene in de andere verbazing… Laat je gerust ook zelf verbazen en vlieg mee op deze magische reis…

  • Voor grotere groepen (vanaf 40 kinderen) is handsfree geluidsversterking een must. Deze kan gratis ontleend worden. De organisator is dan verantwoordelijk voor de ophaling en terug bezorging. Af te halen in Sinaai (Sint-Niklaas).
  • Er kan een geluidsinstallatie mee gebracht worden. Hiervoor rekenen we een surplus van 40 euro. 
  • Gaat de voorstelling door in de L.E.Z. dan rekenen we hiervoor een surplus van 40 euro
  • Bij voorstelling buiten Oost- en West- Vlaanderen, komt er km-vergoeding bij vanaf Menen.

 

Informatie
Onder begeleiding van: 
Filip Van Caeneghem
Duur: 
40 minuten
Prijzen
Standaard
€175,00
Kilometervergoeding
€0,41

Contactgegevens

info@oscarcrew.be

0456 21 98 02 (Marlies)
0485 80 87 19 (Stijn: ontleningen)
0486 90 81 73 (Erik: vormingen)

Wil je graag weten waar we voor staan?
Hier vind je onze visie.

 

Tevreden klanten

We zijn blij verschillende Gezinsbondafdelingen onder onze klanten te hebben, we begeleiden jaarlijks meerdere animaties voor hen in Vlaanderen!

Nieuwsbrieven

De nieuwsbrief selecteren waarop u zich wilt abonneren.