BLITZ superheroes liveshow

BLITZ Superheroes liveshow

Een wervelende show waarin muziek meer dan ooit centraal staat. Laat je verrassen door een geweldige kindershow waar talenten en samenwerken centraal staan. Met de hulp van de talenten en krachten van het jonge publiek 'vliegen' de jongens van de ene meezing hit naar de andere. Lukt het de superhelden van BlitZ om hun supertalentenlevel opnieuw op te laden met de supertalentemachine. Kunnen de kinderen hun eigen talenten gebruiken om de superhelden van BlitZ te helpen? Duimen maar dat alles tot een goed einde komt!

Stil blijven zitten is verboden. Zing en dans mee op hun eigen populaire en snel meezing - en dansbare nummers en hun supertoffe kids medleys met ontelbare populaire kinderhits van K3, Samson & Marie tot zelfs Like me!

Een kindershow vol muziek, dans, actie, spel en interactie waar ook de ouders met een big smile meekijken! (of misschien zelfs meedansen)

 

Let op:

  • De organisator zorgt voor WIFI.
  • Voor grotere groepen is geluidsversterking een must. Je kan dit als organisator zelf voorzien of mits een meerprijs aan Oscarcrew vragen.
  • Aanvraag SABAM + bijhorende kosten zijn de verantwoordelijkheid van de organisator. Hiervoor kan BLITZ (indien nodig) een setlist aan u bezorgen.
Informatie
Onder begeleiding van: 
BLITZ
Duur: 
1 uur
Minimum aantal deelnemers: 
5
Maximum aantal deelnemers: 
10000
Minimum leeftijd: 
2 jaar
Maximum leeftijd: 
12 jaar
Prijzen
Standaard
€821,50

Contactgegevens

info@oscarcrew.be

0456 21 98 02 (Marlies)
0485 80 87 19 (Stijn: ontleningen)
0486 90 81 73 (Erik: vormingen)

Wil je graag weten waar we voor staan?
Hier vind je onze visie.

 

Tevreden klanten

We zijn blij verschillende Gezinsbondafdelingen onder onze klanten te hebben, we begeleiden jaarlijks meerdere animaties voor hen in Vlaanderen!

Nieuwsbrieven

De nieuwsbrief selecteren waarop u zich wilt abonneren.